Sitten rakas juhannuksemme saapuu ja pitäis miettiä mitä ruokapöytään laittais.. ja oon ajatellu seuraavaa
Juustoja
Demi-sel, mielellään Normandiasta
Cruyére
Port-Salut
Rambol
Vesipuhvelinmaidosta valmistettua mozzarellaa
Kotijuustoa
Liha & kala
Savusiika
Silliä
Kirjolohenmäitä saaristolaisleivällä smetanan ja punasipulin kera
Naudan ulkofileepihviä Katskin marinadissa
Grillimakkaroita
Lisukkeita
Uusia perunoita
Rosollia
Juurespaistosta
Kesäistä salaattia
Saaristolaisleipää ja aitoa kirnuvoita
Jälkiruokia
Kotimaisia mansikoita
Hedelmäsalaattia ja kermavaahtoa
Marjapiirakka ja vaniljakastiketta
Kauhee litania, tarttis kyl karsii jostain, mut jos karsin juustoista ni on tylsää jos on vaan pari juustoa, savusiikaa en missään nimessä jätä pois.. Kirjolohen mädit jää, koska otin jo listast pois kylmäsavulohen, sillit ei tuu mulle vaan herralle, anoppi lupas tehä rosollia mut mä haluun myös juurespaistosta ittelleni ja nii... ei tos nyt voi kauheesti enää karsii mistää, jos voi ni antakaa ehdotuksia :D
Juomapuolella on noi kaks Jakob's Creek mitä ostin laivalta, alun perin piti juoda toi Reserve Shiraz mut sit ostin väärän pullon siihen kylkee ni seki tarjoillaan pois. Sit toi Larochen Chardonnay (ei se jonka toin laivalta) valkoviini kans tulee varmaan juoduks. Käyn varmana viel alkossa hakemassa Koff Porteria ja jos löydän ni Guinnes Special Export Stoutia
Ehdotuksia ménun ja juomapuolen osalta otetaan vastaan :)
Nyt on menny rahaa 85€ mut viel puuttuu lihat, kala ja mädit + retiisit eli kyl se menee yli satasen taas.. Ku en oikee haluis ottaa tota 1,5 kg sisäfilettä sulamaan meille kahdelle, tarttis vääntää pihvii naamaa sit oikee urakalla..
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Vain asialliset kommentit julkaistaan.