Vampyree broilerin rintapala
Tarvitset:
Yhden broilerin rintapalan per syöjä
Poppamiehen Vampyree
Asmonte-juustoa
Suolaa & pippuria
Cayenne-pippuria
Smoked paprika-maustetta
Rypsiöljyä
Paistomittarin (ellei kokkaa tuntumalla)
Hiero rintapalan pintaan loraus rypsiöljyä, suolaa, pippuria, cayenne-pippuria ja smoked paprika-maustetta. Tee veitsellä viilto rintapalaan jättäen päätyihin pelivaraa, äläkä leikkaa sivusta kuitenkaan läpi, sillä tarkoituksena on saada palaan tasku aikaiseksi. Lusikoi Vampyreetä taskuun oman maun mukaan. Suosittelen kuitenkin siirtämään pyreetä ensin kulhoon, josta sitten lusikoi taskuun salmonellariskin takia. Murusta Asmonte-juustoa palan päälle. Paista uunin keskitasossa grillivastuksen alla 200-celsiusasteessa nahka ylöspäin, kunnes sisälämpötila saavuttaa 74-celsiusastetta. Päätin tarjoilla kevyehkönä illallisena salaatin kera.
Näyttääpäs hyvältä kyllä, kiitoksia ohjeesta! :)
VastaaPoistaEipä kestä, toivottavasti maistuu :)
VastaaPoista