perjantai 1. heinäkuuta 2011

Juhannus tuli ja meni ja uusialöytöjä

Juhannus meni oikein mukavasti. Sen verran voin sanoa, että se Larochen Chardonnay oli tosi makeaa, en siis tykännyt.

Ihana Le Creuset patakin tuli postissa <3 ja on muuten ihan kiitettävän kokonen (halkaisija 29 cm), sais safkat 12 hengen perheelle :D tarvii miettiä jotain käyttöä sille, en ihan viitti tehä noin isoa Bolognesea.. tai miks ei, laittaa sitte annoksina pakkaseen (sit on koko pakastin piukassa).. Paistiin vois olla aika kätevä kyllä.. Kattelin Le Creusetin omilta sivuilta muutamia reseptejä Braiser Orange Duck, Chicken with Black Grape and Masala Sauce, Coq au Vin ja Beef in Beer

Säästökuurin takia en oo ehtiny kokkailla mitään mainitsemisen arvosta ruokaa ja ravintolaankaan ei nyt hetkeen oo varaa.. :( Ainoo mist voisin tänne jotain kirjottaa on kasvimaa, mut se on niin räjähtäny ku en jaksa kitkee noita rikkaruohoja nii usein ku pitäis, ni en kehtaa laittaa mitää koko kasvimaan kattavia kuvia.. Perunat on alkanu jo kukkia! Eli kohta saadaan oman maan Siikliä <3


Niin ja kävin muuten vahvistamassa mun opintopaikan siellä Hotelli-, ravintola- ja catering-alan kansliassa Lemminkäisenkadulla, että nyt sinne sitten menossa 10.8 todennäköisesti krapulassa. Ja ne lääkiksen tulokset tuli ja kuten tiesinkin jo, niin en päässy sisään :)

Ja jos tulee jotain mieleen ruokaan, kasvimaahan, ravintoloihin etc. liittyen ehdotuksia/kysymyksiä ihan mitä vaan, niin otan mielellään vastaan :) Nyt menen jatkamaan remonttia (olen yöihminen).

2 kommenttia:

  1. Helvetti sentää :D:DDD Mun on joku viis vuotta jo pitäny tehä Coq au Vinii, mut en oo vaa saanu aikaseks ikinä. Nyt lupaan pyhästi ottaa itteeni niskast kii elokuus!

    VastaaPoista
  2. Joo o, pääsin käyttää tota pataa ku tein kaalipataa ja mittasuhteet vähä kusi :D:D:D pitäny kans tehä tota sun kalakeittoo mut säästökuurin takii en oo kerenny, mut ehkä ens viikol vois :

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit julkaistaan.