Makkaraperunat
Tarvitset:
Keitettyjä perunoita
Keitettyjä perunoita
Sipulia
Pekonia
Makkaraa
Kananmunaa
Voita/öljyä
Suolaa ja muita mausteita
Leikkaa, kuutioi ja paloittele perunat kuorineen, sipulit, pekoni ja makkarat haluamassasi suhteessa. Kuumenna pannu lisäten reilu nokare voita tai loraus öljyä. Lisää kaikki ainekset pannulle. Paistele kunnes saavat kauniin värin ja halutessasi lisää lopussa 1-2 kananmunaa rikkoen makkaraperunoiden joukkoon. Mausta suolalla ja muilla mausteilla esimerkiksi grillimausteella ja cayannepippurilla. Helppoa kuin heinän teko ja herkullista. Uusia perunoita käyttäessä tilli tuo makkaraperunoihin maukkaan vivahteen.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti
Vain asialliset kommentit julkaistaan.