perjantai 12. elokuuta 2011

Tämän päivän kuulumisia ja tulevaisuuden tavoitteita

Pakko lisätä nyt vielä sen verran tänne asiaankuulumatonta asiaa, että joudun myös luopumaan mun rakennekynsistä. Fiilikset ei oo niin kivat, mut ehkä mä kuitenkin selviin tästä, koska ei nyt oo mistään haudan vakavasta asiasta kyse, mut harmittaa ku niin paljon joudun luopumaan asioista jotka on mulle tärkeitä.

Mutta eikös se kerro motivaatiosta, että on valmis uhraamaan itteleen tärkeitä asioita toisen itteleen tärkeän asian eteen (parempi hyvä klisee)?

Maanantaina on koululla veitsiesittely ja mennään keittöön ja jotain muuta vielä, joten maanantaina tulee varmasti uutta matskua tänne. Meil oli tänään myös pieni ryhmäytyshetki iltapäivällä ja kivaa oli, mut sitä en epäillytkään :) . Henkilökuntakin koululla on tosi mukavaa ja ammattitaitosta. Hitsit et noi rakennekynnet harmittaa mua :( Viikonloppuna tiedossa rapuja ja paremman puoliskon serkun syntymäpäivät. Voisin mennä jo nyt nukkumaan, sen verran univelkaa kertyny viikolla. Ei toi koulurytmiin palautuminen oikee luonnistu multa.

Alla lista asioita, joita mm. toivoisin oppivani/kokevani kahden vuoden aikana:


Perkaamaan kalan

Maistaa etanoita, sinisimpukoita, ostereita, kampasimpukoita, sisäelimiä (muita kuin maksa), erilaisia riista- ja linturuokia

Ottamaan paremmin palautetta vastaan

Luoda uusia ystävyyssuhteita

Luoda uusia suhteita työelämässä

Päästä ranskalaistyyppiseen ravintolaan työssäoppimiseen

Oppia käytännöllisiä "kikkoja"

Oppia tykkäämään tonnikalasta

Monipuolistaa nykyistä kotiruokareseptivarastoani (alkaa pikkuhiljaa safkat pursuu korvista)






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain asialliset kommentit julkaistaan.