keskiviikko 9. maaliskuuta 2011

Center Kebab & pizzeria, Raisio

Tänään kun tulin nälissäni kotiin töistä, teki mieli ihan sikana kebabia. Päätin tilata tutun ja turvallisen www.pizza-online.fi sivuston kautta (voit tilata kaikki ruokasi netistä ja myös maksaa eri menetelmin, suosittelen tutustumista sivustoon, toistaiseksi en ole vielä joutunut pettymään itse sivustoon, sisältää myös bonus-järjestelmän).

Kokeilin kuitenkin uutta kebumestaa: Raision Center Kebab & pizzeria (Purokatu 2, 21200 Raisio). Itse paikanpäällä en siis ole vielä käynyt, mutta ajattelin pistäytyä kunhan ehdin.

Tilasin itselleni rullakebabin. Harmikseni kuva hieman tärähti, mutta kai se on tarpeeksi hyvä ja erottaa, mikä ruoka sentään on kyseessä.

Ensimmäiseksi voisin mainita toimitusajan, joka oli ehkä turhan pitkä (50 minuuttia kotiin toimitettuna). Itse kebab oli hyvän hintainen 6,50€ + toimitus kotiin 2€.

Koko oli totuttua pienempi, n. 20 cm pitkä ja halkaisija 6 cm. Normaalisti jaksan syödä rullasta puolet, mutta tuo kyllä upposi kokonaan. Tulin onneksi kuitenkin täyteen annoksesta.

Ulkonäöllisesti ei ehkei täydellisen rullakebabin näköinen, mutta en ole kebujen kanssa niin kauhean tarkka, tosin huonosti käärittyä rullaa oli hieman vaikea syödä veitsen ja haarukan kanssa - saati sitten käsin. Kuva ei siis ole peilikuva, vaan rullan "sauma" menee tuosta keskeltä.

Maku kuitenkin yllätti. Tuoreet kasvikset (salaatti, tomaatti ja suolakurkku), eivät siis näyttäneet eivätkä maistuneet "vanhoilta". Liha oli oikein maukasta, ei ollenkaan kuivaa ja sekin tuoretta. Kastikkeet olivat hyviä (majoneesi/salatinkastike mikä lie onkaan) sekä itse kebab-kastike oli hyvää, tulisen ystävänä liian mieto (tosin en edes tilannut tulista).

Erityistä: hinta-/laatusuhde kohdallaan

Ruoka-arvosana: 8


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain asialliset kommentit julkaistaan.