keskiviikko 5. syyskuuta 2012

Pikalihamakaronilaatikko

Vaikka kuinka rakastankin ruokaa ja kaikkea siihen liittyvää, en minäkään syö lounaaksi sisäfile pihviä tai nautiskele iltapäiväkahvitauolla Tarte Tatinia. Itseasiassa lounassuosikkini on pikalihamakaronilaatikko, edullisuutensa, helppoutensa, lämmitettävyytensä ja punnittavuutensa (kalorien laskeminen) takia. Makukin on tässä simppelissä ruuassa kohdallaan, ja tämän taitaa jokainen vaikka silmät ristissä illalla tai aamulla!

Pikalihamakaronilaatikko


Tarvitset:

Makaronia
Jauhelihaa
Kananmunia
Sipulia
Öljyä tai voita
Mausteita jauhelihaan

Ota jauheliha huoneen lämpöön, laita paistinpannu kuumenemaan ja makaronien keitinvesi kiehumaan lisäten hyppysellisen suolaa. Hienonna sipuli. Lisää kuumalle pannulle loraus öljyä tai nokare voita, jauheliha sekä sipulit ja ruskista kunnolla. Keitä makaronit ohjeen mukaan. Kun jauheliha-sipuliseos on melkein valmis, mausta se oman makusi mukaan ja lisää joukkoon kananmuna per 200g jauhelihaa. Kun molemmat ovat valmiita, niin sekoita ne keskenään ja eikun lautaselle tai eväsrasiaan ja ketsuppia kyytipojaksi! Hickory & brown sugar-kastike toimii myös, jos ketsuppi kyllästyttää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain asialliset kommentit julkaistaan.