sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Café Talo, Helsinki


Päätimme ystäväni kanssa kuluttaa aikaa ennen illan ravintolaillallista kiertelemällä Helsingissä. Eksyin muun muassa ensimmäistä kertaa Helsingin Hakaniemen kauppahalliin. Valikoima oli kutakuinkin saman tyylistä kuin muissakin kauppahalleissa yläkerran design-matkamuisto puljut mukaan lukijen. Tunnelma ei kyllä mielestäni yltänyt Turun vanhanajan perinteitä kunnioittavan kauppahallin tasolle asti. 

Kauppahallin vieressä sijaitsee A-oikeudet omaava kahvila nimetä Café Talo. Ystäväni sanoi kuulleensa paljon kyseisestä paikasta ja päätimmekin piipahtaa kupposelle.


Persoonallisuutta ja tilaa Talosta ei puutu, sillä seiniä koristaa hyvinkin omituiset, mutta mieltä piristävät taideteokset. Kiinnitin myös huomiota vanhoista traktorin penkeistä valmistettuihin baarijakkaroihin. Istumapaikkoja kahvilasta löytyy isommallekin seurueelle.



Kahvilasta saa myös sekä suolaista että makeaa pienempään tai isompaankin nälkään. Moni paikallinen näytti tulevan kahvilaan nauttimaan lasilliset viiniä ystäviensä kanssa.Palvelu kahvilassa on rentoa ja ystävällistä.


Mikäli satun eksymään alueelle myöhemminkin, niin taatusti käväisen kahvilassa uudelleen.



** Kaksi tähteä


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain asialliset kommentit julkaistaan.