sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Helsingin Gastro-messut


Turkulaisena tai pitäisikö sanoa Turun seutulaisena, tulee Helsinkiin matkustettua aika ajoin milloin ruuan ja milloin ostosten perässä. Tällä kertaa suuntana oli Helsingin messukeskuksessa järjestettävät Gastro-messut, jotka on tarkoitettu HORECA-alan ammattilaisille, minkä myös huomasi.

Messut olivat lähinnä promoa alan ammattilaisille, eikä tavalliselle kotikokille tai ei-ravintoloitsijalle jäänyt messuista juurikaan mitään käteen. Puolet messualueesta oli keittiölaitteiden ja astioiden markkinoimista ja loput puolet tarjosi maistiaisia joka lähtöön, joista suurin osa niistäkin muistutti enemmän tai vähemmän tosiaan.


Sain sentään kolmen eri kahvilaadun maistiaspussit, Théhuoneen kaksi teepussia ja löysin uudet lempparini Kaskein Marjan luomu mehutiivisteistä. Jäätelön ystävänä tein myös tuttavuutta lempeän tuliseen wasabi-jäätelöön, mutta sitä ei toistaiseksi ole saatavilla vähittäiskaupan puolella tai ei ainakaan sen valmistajan, jonka tuotetta maistoin. Pidin myös Valion markkinoille lanseeraamasta Pro Feel-tuoteperheestä.



Jos olisin normaalin hinnan messuista maksanut, niin kyllä olisi harmittanut hirmuisesti. Ei-ravintoloitsijoille ja muille ruokaharrastelijoille suosittelen kuluttajille suunnattuja Ruokamessuja, jotka Turussa järjestetään 5.-7.10 ja Helsingissä 25.-28.10.2012. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain asialliset kommentit julkaistaan.