perjantai 17. toukokuuta 2013

Lidl:n Ben & Jerry's kopiot

Moni varmaankin jo tietää, että Lidl:ssä myydään herkullisuudestaan tunnettujen Ben & Jerry's jäätelöiden halpaversioita. Tottahan toki jäätelösyöpön oli pakko päästä näitä maistamaan ja sainkin vihdoin ja viimein kuukausien yritysten jälkeen sen aikaiseksi.


Valitettavasti jouduin kuitenkin pettymään, sillä nämä halpisversiot olivat vähemmän kermaisia. Muutenkin kopiot jäivät kauas totutusta täyteläisyydestä ja olivat mielestäni ehkä jopa hieman mauttomia. Mansikkapalat Strawberry Cheesecake:ssa olivat suorastaan "kämysiä" ja juustokakkukin jäi aika mielikuvituksen varaan. Cookie Dough:n keksitaikina ei todellakaan vetänyt vertoja alkuperäiselle ja jäätelökin oli kokonaisuudessaan mauttomampaa.

Hinnaltaan nämä toki ovat noin puolet B & J:n hinnasta, mutta kyllä minä pistän vastaisuudessakin rahani aidon tavaran tuomaan makuelämykseen kuin harmistelen piheyteni takia. Jos ei ole nirsoimmasta päästä, suosittelen kuitenkin käymään Lidl:ssä ostamassa itselleen samalla rahalla enemmän.

4 kommenttia:

  1. Kannattaa maista noista sitä banaania! B&J:tähän ei saa suomesta banaaninmakuisena :b Maistuu jännästi jollekin tutulle, en vaan keksi mille :D

    VastaaPoista
  2. Terve!
    Loistava blogi sulla. Kommentit näyttävät olevan jokseenkin negatiivisia kun selailin noita joitain kirjoituksia, mutta se on arvostelun varjopuoli. Jokainen kokee asiat niin kuin kokee. Ei sille vaan voi mitään. Tuntuu erittäin absurdilta, jos arvostelussa ei saisi tuoda negatiivisia asioita esille ja kaikesta pitäisi nähdä vain hyvä asioita. Kun maksaa kalliisti, niin siitä pitää mielestäni jäädä hyvä maku suuhun.
    Jatka vaan samaan malliin!

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Laura: Pistän korvan taakse jos vielä satun eksymään Lidliin! Kiitos kommentistasi :)


    jule100: Kiitos paljon! Arvostelut tuppaavat herättämään ihmisissä jos jonkinmoisia reaktioita, mutta hyvä vaan, kirjoitukseni menisivät täysin hukkaan, jos ne eivät saisi kenessäkään edes ajatusta aikaiseksi. Olen arvosteluissani myös rehellinen ja en aio siitä tinkiä, vaikka se jonkun mielen joskus saattaisikin pahoittaa. Kiitos kommentistasi!

    VastaaPoista

Vain asialliset kommentit julkaistaan.