maanantai 13. toukokuuta 2013

Broilerin rintafile yksinkertaisuudessaan

Yksi syy siihen, miksi en ole päivitellyt blogiini uusia ruokia on se, että en ole mielestäni syönyt mitään mainitsemisen tai kuvattavan arvoista. Moni ystäväni on kuitenkin sanonut, että ei ruokien tarvitsekaan aina olla erikoisia, voin ihan yhtä hyvin kirjoittaa arkipäiväisemmistäkin ruuista. No tässä sitä tulee hyvinkin pelkistettynä, nimittäin broilerin rintafilettä ja riisiä olkaa hyvät.


Liha on mielestäni parasta hyvällä paistopinnalla ja suolalla maustettuna, niin yksinkertaista kuin se onkin. Kalorien laskemisen helpottamiseksi (kyllä, sitäkin tulee tehtyä) lisukkeena on niinkin tylsää kuin basmati-riisiä, joka on keitetty pakkauksen ohjeen mukaisesti. Broilerin rintafile on halkaistu keskeltä pituussuunnassa paistamisen nopeuttamiseksi. Hyvän paistopinnan saamiseksi on pannun oltava kuuma, sillä öljy antaa kuumetessaan kauniin kultaisen värin ja rapean pinnan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain asialliset kommentit julkaistaan.