maanantai 15. lokakuuta 2012

Indiedays Inspiration

Jokin aika sitten ilmoitin tulevasta mullistuksesta. Sain mahdollisuuden olla mukana Indiedays Inspiration-konseptissa, jossa on mukana 300 laadukasta mukaan valittua blogia monesta eri kategoriasta. Minä luonnollisesti olen yksi ruoka-teeman alla bloggaavista herkkusuista.


Lupasin myös itselleni päivitellä tänne useammin tämän tilaisuuden myötä, mutta pienen elämäntilanteen muutoksen takia pystyn keskittymään tähän blogiin vasta marraskuun puolesta välistä lähtien, joka harmittaa minua suunnattomasti. Muutenkin tietokoneella istuminen on jäänyt muutamaan hassuun minuuttiin päivässä, kun koko ajan täytyy juosta pää kolmantena jalkana hoitamassa asioita.


Teillä on nyt mahdollisuus blogini lukijoina tutustua uuden Indiedays-sivuston beta-versioon ennen virallista julkistamista. Sivusto siis on vielä kehitteillä, mutta tässä teille hieman esimakua. Syöttämällä sähköpostiosoitteesi saat tunnukset itsellesi. Itse olen löytänyt monta mielenkiintoista ja kaunista blogia luettavakseni Inspirationista ja toivottavasti myös sinäkin!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain asialliset kommentit julkaistaan.