sunnuntai 12. elokuuta 2012

Valkosipuli-kanttarelli broileri sekä pinaattifettuccine

Sain äidiltäni Atrian broilerin grillipaletin, sillä hän oli vahingossa mennyt ostamaan väärän tuotteen aikeinaan ostaa porsaasta vastaava paletti. Mietin sitten kovasti mitä kaikella kolmella lihalla tekisin, ja sain idean kikkailla paketista vain sisäfileosion auki, säästäen loput myöhemmäksi. Kaupassa törmäsin Pirkan pinaattifettuccineen, jota oli tottakai pakko päästä kokeilemaan ja valkosipulituorejuustokin näytti olevan tarjouksessa. Lisäksi olin käynyt muutama päivä sitten sienimetsässä keräilemässä kanttarelleja, joita jääkaapissani oli riittämiin, kun ahneuksissani olin niitä poiminut. Näistä syntyikin varsin toimiva yhdistelmä.

Valkosipuli-kanttarelli broileri sekä pinaattifettuccine


Tarvitset:

Broilerin rintafilettä tai sisäfilettä
Sipulia
Valkosipulia
Kanttarelleja
Kanalientä
Valkosipulituorejuustoa
Kermaa
Suolaa & pippuria

Hienonna sipuli, kaksi valkosipulin kynttä sekä reilu määrä sieniä ja paista voissa broilerin rintafileiden tai sisäfileiden kanssa. Kun broilerien pinnat ovat kiinni sekä sipulit ja kanttarellit ovat sopivasti kuullottuneet, lisää joukkoon pari desiä kanalientä, halutessasi loraus valkoviiniä sekä pari desiä kermaa. Ripottele valkosipulituorejuustoa sekaan ja mausta suolalla ja pippurilla. Keitä pinaattifettuccine ohjeen mukaisesti tai halutessasi voit lisätä ne suoraan broilerien kanssa kermakastikkeeseen, mutta lisää tällöin enemmän kanalientä, jotta pasta peittyy kunnolla eikä kuivu. Keitä kastiketta kasaan, kunnes koostumus on mieleinen, mutta huomioi pastan ajoitus, ettei pääse ylikypsäksi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain asialliset kommentit julkaistaan.