sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

Maarianhaminan ravintoloita

Istuttiin suurimmaks osaksi iltaa Ångbåtsbryggan Äventyrsgolf:ssa. Ruokaa ei siellä pahemmin syöty, mutta ku katteli muitten annoksia ni kyllä ne ainakin ihan herkullisilta näytti. Lauantaina siel oli oma DJ soittamassa. Kahvi makso 2€ ja lisää sai hakea ilmaiseksi niin paljon ku huvitti. Yleiseen Maarianhaminan kalliiseen hintatasoon (Helsingin luokkaa) nähden ko. paikka oli edullinen. 0,4 l olut tais olla joko 4,50€ tai 5,00€ en nyt muista tarkalleen :D Mutta suosittelen kyllä lämpimästi kyseistä paikkaa.
Banana Split 7,50€, Ångbåtsbryggan Äventyrsgolf



Erityistä: Hyvät aukioloajat, sijainti, minigolf, pääsy pyörätuolilla ja lastenrattailla

Tila- ja sisustusarvosana: 9

Ruoka-arvosana: jäätelöannos 8

Palveluarvosana: 9

Ruokaa käytiin syömässä mm. Korv Görans:n omassa kebab-grilli-ravintolassa Maarianhaminan keskustassa. Paikka oli punainen pieni talo risteyksen kulmassa, jossa oli pieni terassi. Ihan hyvää oli, joskin ei mitenkään erikoista, ja täällä tosiaan huomaa Maarianhaminan kalliin hintatason. Ainoa plussa kebab riisin koosta, jonka loput sai mukaan ja seuraavana päivänä lämmitti mikrossa.
Kebab riisillä ja kerroshampurilainen, Korv Görans



Erityistä: Ei pääsyä pyörätuolilla tai lastenrattailla, hyvät aukioloajat, take away

Ruoka-arvosana: 7

Tila- ja sisustusarvosana: 8

Palveluarvosana: 8

Toinen paikka missä käytiin oli Café La Strada (Torggatan 6, 22100 Maarianhamina = kävelykadulla), jonka kotisivuja en löytänyt. Käytiin paikassa kahdesti. Ekalla kerralla söin spaghetti bolognesen ("varmanakki"), joka oli mautonta, en suosittele. Kuvaa en siitä nyt tänne saa kun oli teknisiä ongelmia kameran kanssa :D mutta parempi puoliskoni tilasi itselleen Hawai-pizzan, joka oli kyllä hyvää. Erityiset plussat tuoreen ananaksen käytöstä.
Hawai-pizza, Café La Strada


Toisella kerralla meillä oli isompi poppoo. Minä tilasin Alabaman (kinkku, ananas, maissi), parempi puolisko Specialin (jauheliha, ananas) ja kaksi kaveriamme Quattron (tonnikala, kinkku, katkarapu, sieni), josta valitettavasti en saanut kuvaa, koska kamera ei ollut silloin mukana. Mutta pizzan täytteet oli jaettu nimensä mukaan neljään 1/4, eikä sekaisin, niinkuin yleisesti pizzojen täytteet ovat. Hintatasoltaan ravintola oli keskiverto Maarianhaminan tasoa.

Erityistä: Hyvä sijainti, alkusalaatti, Quattron omituinen täyteasettelu, pääsy pyörätuolilla ja lastenrattailla

Ruoka-arvosana: 8

Tila- ja sisustusarvosana: 8

Palveluarvosana: 7


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain asialliset kommentit julkaistaan.