maanantai 20. kesäkuuta 2011

Wanhan Paronin Kellari, Turku

Joo sori, on taas vähän venyny tääkin.. eli siis siitä on aikaa ku tuolla käytiin (kaveriporukalla)

Wanhan Paronin Kellari on ihan mukava paikka Turun keskustan tuntumassa (vanhan räkäläpubin tiloissa). Ravintola on nimensäkin mukaan kellari, eli pyörätuolilla ja lastenrattailla en suosittele menemään. Lisäksi vielä jopa niin ahdas, että jos on oikeasti isokokoinen, niin en myöskään suosittele (ei mahdu oviaukoista).

Palvelu oli hyvää ja ammattitaitoista (joka puuttuu monessa nykyravintolassa) ja sisustus oli viehättävää. Ruuat sen sijaan, eivät vastanneet odotuksiani, mutta syötävää oli. Ihan hyvä paikka loppupeleissä, mutten usko käyväni siellä uudestaan. SE JOKIN jäi uupumaan, mikä myös yksi syy, miksen ole saanut aikaiseksi kirjotta tätä arvostelua.

Pahoittelen huonoja kuvia, ei ollut tuolloin tota järkkäriä vielä käytössä ja valaistus oli tunnelmaan sopiva, mutta valokuvaukseen kehno.

Ankankoipea ja -fileetä appelsiinikastikkeella, 25€


Ai oliko se appelsiinikastike? Noh kertoopahan jotain.. Ja vaikka menussa mainittiikin kypsäksi hauduttamisesta, niin nuo 3 fileepalaa olivat aika.. kaameita.. koipi sen sijaan oli ihan maukas. Jos tykkää ankasta, niin raa'asti sanottuna tämä on raiskaus.. en siis suosittele.

Sipulipihvi, 25 €


Itse en tilannut tätä, maistoin kyllä ja se oli ihan ok, mutta pihvipaikkaa tästä ei kyllä saa.

Ceasar-salaattia ja paistettua siikaa, 16 €


Tätä en päässyt maistamaan, mutta annoksen tilaaja sanoi sen olevan iha hyvää salaattia, plussat isosta koosta (jota hän ei jaksanut syödä) ja totesi sen olevan "salaattirikas" eli lehtiä oli kyllä ihan tarpeeksi muihin täytteisiin verrattuna. Kala oli kuulemma ihan hyvää myös.

Muuta mitä pöytäseurue tilasi oli Rapukeittoa ja saaristolaisleipää, 14€ mistä ei ole kuvaa, maku kuulemma hyvää, mutta keitto hieman haaleaa sekä Pippuripihvi, 25€ johon pätee sama kommentti kuin Sipulipihviinkin.

Paikka siis oli pienoinen pettymys, mutta jos on syönyt aina S-ketjun ravintoloissa ni niihin nähden ainakin parempi.


Erityistä: Hyvä sijainti, ahtaat tilat, ei pyörätuolilla ja lastenrattailla pääsyä, ei suositella (huomattavasti) isokokoisille.

* Yksi tähti





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain asialliset kommentit julkaistaan.