lauantai 18. kesäkuuta 2011

Tax Free ostokset...

Olin tossa vähän vajaa viikon Ahvenanmaalla Maarianhaminassa pienimuotosella lomalla, jonka ainoa kohokohta oli takaisin tulomatka VikingLinen Isabellalla.. syystä, että pääsin TaxFree ostoksille <3 Rahaa meni kuin roskaa sinne, mutta tuli myös hyvä mieli :D

Ostin lähinnä kesäksi viinejä, sekä ahh kauan himoitsemani Veuve Clicquot Ponsardin Sec <3 jonka hinnassa säästin huikeat 18,50€ Tax Freen johdosta.. Siellä nyt se komeilee hyllyssä ja tunnetta ei voi kuvailla.. saati sitten sitä, jos koskaan uskallan avata sen :D

Ostin seuraavat viinit Jacob's Creek, Reserve Shiraz 2007


Jacob's Creek, Cabernet Sauvignon 2009 piti ostaa Cabernet Merlot, mutta joku ku**pää oli laittanut pullon väärään hyllyyn ja huonolla onnella sattui käteen osumaan juuri se yksi väärä.. -.- noh, kai se juotavaa silti on, mutta täytyy silti käydä Alkossa hakemassa oikea pullo.


Ja vähän laadukkaampaa tavaraa eli M. Châpoutier, Chateauneuf-du-Pape BIO 2006 infoa, ei löydy meinaan Alkosta, tai ite en ainakaa netin kautta löytäny tähän hätään... Se vaan, et toi linkin antama hinta on euroissa reilu 44€ pistää kyllä vähän ihmetyttämään, koska toi makso laivalla 22,90€, et aikamoiset alennukset jos toi ois sen käypä hinta maissa.


Kyl sitä kesällä tulee syötyä muutakin ku ukkon tuomia härän sisäfileitä (pakkasessa on reilu 3 kg argentiinalaista härän sisäfilettä) ni piti jotain valkkariakin sitte ostaa, tosin tota mun lempparia (Lupé-Cholet, Château de Viviers Chablis 2009) ei siel laivalla ollut niin ostin sitten Laroche, Petit Chablis 2010 jossa säästin Alkon hinnastoon verraten reilu 5€.


Ja miltäkään laivareissulta en tule ilman ihania Anthon Berg konvehteja Strawberry in Champagne


ja Grape in Muscat Wine


Tottakai ostin vielä jotain kosmetiikkaa, helyjä ja tuliaisia, mutta ne ei kuulu tähän blogiin ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Vain asialliset kommentit julkaistaan.